ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 August, 2023 - 17:50

Categories: 

Μαρθελίνο: Είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση»

Tην ανάγκη βελτίωσης της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο.

Ο Ισπανός τεχνικός, μια ημέρα πριν τη σπουδαία αναμέτρηση στο «Βελοντρόμ» δήλωσε αισιόδοξος στους δημοσιογράφους αναφορικά με την έκβαση της πρόκρισης, ενώ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι αισιόδοξος, πάντα είμαι. Εάν ο προπονητής είναι απαισιόδοξος, τότε θα μεταδώσει την απαισιοδοξία στους παίκτες μου. Πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα να νικήσουμε το παιχνίδι και να προκριθούμε».

Για την επιθετική δυστοκία της Μαρσέιγ: «Περιμένω συμμετοχή απ’ όλους στην επίθεση, από την προώθηση της μπάλας μέχρι το τελείωμα. Πρέπει να βελτιωθούμε στις αποφάσεις μας στην επίθεση. Έχουμε αρκετά πράγματα να διορθώσουμε και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουμε. Υπήρξαν πολλές αλλαγές στην ομάδα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά αύριο θα είμαστε έτοιμοι».

Για τα πλάνα του ενόψει της ρεβάνς: «Δεν μου αρέσει να αυτοσχεδιάζω. Θεωρώ ότι οι αυτοσχεδιασμοί οδηγούν πιο εύκολα στα λάθη. Δύο ή τρεις παίκτες στη μεσαία γραμμή δεν θα επηρεάσουν την κατοχή της μπάλας. Προσπαθούμε να είμαστε πιο κινητικοί, να έχουμε επιλογές στην πάσα για αυτόν που έχει τη μπάλα. Στο μέλλον ίσως να παίξω με τρεις μέσους. Θα ξέρουμε το οριστικό δυναμικό μας στις 31 Αυγούστου και ίσως να αναπροσαρμόσω το σχέδιο μου».