ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 August, 2023 - 00:19

Categories: 

Μαρτίνεθ: «Πιεστήκαμε αλλά αντέξαμε, είμαστε μία ομάδα που τώρα φτιάχνεται»

Στην προσπάθεια της ομάδας του και στο ότι κατάφερε να αντέξει στην πίεση, στάθηκε σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία-πρόκριση επί της Γκενκ, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τονίζοντας ότι η ομάδα του θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται, αφού τώρα φτιάχνεται!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι σημαίνει η πρόκριση: «Ήταν η εκπλήρωση ενός στόχου παρόλο που η προετοιμασία της ήταν σύντομη και κάναμε μόλις έξι φιλικά πριν από την Γκενκ. Πιστεύω ότι παρόλο που το επίπεδο προετοιμασίας των δύο ομάδων δεν ήταν το ίδιο, στα τρία από τα τέσσερα ημίχρονα τα πήγαμε αρκετά καλά. Πιεστήκαμε πολύ στο πρώτο μέρος, ωστόσο σε αυτή τη διοργάνωση πρέπει να ξέρεις να αντέχεις. Ρόλο έπαιξε και ο κόσμος μας στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν φοβήθηκε ότι θα χαθεί το μυαλό μετά το πέναλτι και τι τους είπε στην ανάπαυλα: «Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καθόλου πιεστικοί με την μπάλα. Δεν είχαμε επιτυχία ούτε στο να πάρουμε την μπάλα και να βγούμε μπροστά, ούτε στο να δώσουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας. Η ομάδα παρόλο που υπέφερε στο α' μέρος ήξερε να κρατήσει την συγκέντρωσή της, αρκετά καλά τοποθετημένη στον αγωνιστικό χώρο. Μετά την επανάληψη κατάφερε η ομάδα να μείνει ενωμένη και να αντέξει την πίεση. Ήξερε να παλεύει.

Αυτό που ειπώθηκε στα αποδυτήρια είναι ότι έπρεπε να έχουμε κατοχή, μεγαλύτερη συνέχεια στις φάσεις μας και να μπούμε στην περιοχή του αντιπάλου. Γενικότερα σε αυτή τη φάση είμαστε ικανοποιημένοι. Κάποιοι παίζουν περισσότερα λεπτά απ' ό,τι τους επιτρέπει το επίπεδο προετοιμασίας. Είμαι ευγνώμων, καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τα θετικά στοιχεία και να βρεθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Για τον Αλεξανδρόπουλο: «Το πιο όμορφο είναι ότι παραμένει πιστός και ότι δεν έχει αντίρρηση να παίξει όπου του ζητηθεί. Θα πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται, του λείπει η προετοιμασία, είναι νέος στην ομάδα τον βοηθάει το κλίμα, αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε στην ομάδα. Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, σήμερα έγινε το πρώτο βήμα από τα πολλά, πρέπει συνεχώς να βάζουμε στόχους και να προσπαθούμε να τους εκπληρώνουμε».

 

Ομάδα: