ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

15 July, 2018 - 17:21

Categories: 

Μαρτίνς: «Η πρώτη μία ώρα πλησιάζει αυτά που θέλω»

Ευχαριστημένος από την εικόνα των 60 πρώτων λεπτών παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς

 

 

 

Μάλιστα αποκάλυψε πως έχει καταλήξει και στο σύστημα που θα χρησιμοποιεί (4-2-3-1), αλλά παραδέχθηκε πως θα δοκιμάζει κατά καιρούς και άλλα.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

 

«Η αλήθεια έιναι στο πρώτο ημίχρονο είδαμε αυτόν τον Ολυμπιακό που θέλουμε να δούμε και στην σεζόν που έρχεται. Μέχρι τη μία ώρα αγώνα, αυτό που είδαμε πλησιάζει πάρα πολύ σε αυτό που θέλουμε να βλέπουμε από τους παίκτες. Στα τελευταία 30 λεπτά, πραγματικά δεν ήμασταν καλοί αλλά μη ξεχνάμε πως έπαιξαν παίκτες που και χθες έδωσαν φιλικό παιχνίδι. Εγώ θα κρατήσω τα 60 λεπτά που είναι κοντά σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε.

 

Για  το σύστημα:

 

«Δοκιμάσαμε ένα 4-2-3-1. Το σύστημα του πρώτου μέρους δηλαδή κι αυτό είναι που θα κρατήσουμε. Με αυτό το σύστημα θα παίζουμε αλλά δεν θα διστάσουμε να δοκιμάσουμε και κάποια διαφορετικά».

 

Για τον βαθμό δυσκολίας των φιλικών που αυξάνει:

 

«Όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι η λεγόμενη «πρόβα» που θέλουμε για την ομάδα. Θέλαμε τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει στα φιλικά γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επίσημα παιχνίδια που έρχονται. Δεν θα κρατήσω τα αποτελέσματα στα φιλικά αλλά τα στοιχεία που θέλω να βλέπω να περνάμε στο παιχνίδι μας».

olymbic idea