ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 December, 2023 - 18:40

Categories: 

Ματσάρα στη Ρόδο με νικητή τον Κολοσσό στην παράταση!

Διαφήμιση του μπάσκετ στη Ρόδο με νικητή τον Κολοσσό!

Σε μια απίθανη ματσάρα με μυθικό φινάλε στην κανονική του διάρκεια, η ομάδα του Κούρο Σενγκούρα πήρε τη νίκη με το χορταστικό 114-109 επί του Προμηθέα Πατρών στην παράταση, στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι της φετινής Stoiximan Basket League!

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί μέχρι και με 21 πόντους στις αρχές της τρίτης περιόδου, ωστόσο, με μια απίστευτη αντεπίθεση των Πατρινών, το ματς οδηγήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο, και ενώ στο φινάλε ο Κάουαν είχε φέρει μπροστά τον Προμηθέα με τετράποντο για το 100-98, προτού ο Περάντες ευστοχήσει σε φόλοου για το 100-100!

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές που ανέβηκαν στο 4-6, ήταν ο Περάντες με 27 πόντους και 8 ασίστ, με τους Μπραΐκοβιτς (22π., 12ρ.) και Πόλεϊ (18π., 7ρ.) να ακολουθούν σε απόδοση. Για τον Προμηθέα, που υπέστη την τρίτη ήττα του στη σεζόν, Κάουαν και Ρέινολντς ήταν εξαιρετικοί, ολοκληρώνοντας 30 και 20 πόντους αντίστοιχα!