ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

4 February, 2022 - 03:38

Μεγάλο διπλό η Φενέρ!

Η Αρμάνι υποδέχθηκε τη Φενέρμπαχτσε στο “Mediolanum Forum” για την 25η αγωνιστική της Turkish Airlines Euroleague ,  με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα εύκολο διπλό  (όπου λίγοι περίμεναν) , με 60-71. Σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια στη Euroleague χωρίς το μεγάλο τους δίδυμο Ντε Κολό - Βέσελι , οι Τούρκοι μετρούν 4 σερί νίκες. 

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν το απόλυτο αφεντικό καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η Αρμάνι προηγήθηκε για τελευταία φορά στο παιχνίδι 3 λεπτά πριν το τέλος της 1ης περιόδου (10-8)  , μη έχοντας λύση στην εξαιρετική άμυνα των Τούρκων. Το πρώτο μέρος έκλεισε με 34-43 υπέρ της Φενέρ , η οποία είχε προηγηθεί στα μέσα της 2ης περιόδου και με 15 πόντους διαφορά (21-36). 

Στη 3η περίοδο η ομάδα του Έτορε Μεσίνα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 43-43 μετά από ένα δικό της 9-0 σερί. Αν και εκείνη τη στιγμή το μομέντουμ έλεγε Μιλάνο , η Φενέρμπαχτσε επέβαλλε το ρυθμό της και έκλεισε το 3ο δεκάλεπτο με το υπέρ της (51-54). 

Στη 4η περίοδο οι μεγάλες άμυνες και η αστοχία κυριάρχησαν , με τη Φενέρμπαχτσε να παίρνει καλύτερες αποφάσεις και να φτάνει στη νίκη με 60-71 , χωρίς να αγχωθεί στο τέλος , αφού είχε χτίσει μια διαφορά 7+ πόντων 4 λεπτά πριν το τέλος και έπειτα. 

 

Μπέντιλ με 12 πόντους και Ντιλείνι με 11 ήταν οι καλύτεροι από πλευράς Αρμάνι , σε μια βραδιά που θέλουν γρήγορα να ξεχάσουν οι Ιταλοί. Παρέμεινε στη 3η θέση της βαθμολογίας της Euroleague η ομάδα του Έτορε Μεσίνα με συνολικό ρεκόρ 15-7. 

 

Από πλευράς νικητών εξαιρετικός ήταν ο Γκούντουριτς για ένα ακόμη παιχνίδι με 17 πόντους , ενώ ο Μπούκερ πρόσθεσε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ , με 6/7 σουτ εντός πεδιάς. 1 νίκη πίσω απ’ την 8η θέση (11-10) πλέον οι Τούρκοι που έχουν βρει το ρυθμό τους τον τελευταίο καιρό.