ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

16 May, 2018 - 17:00

Categories: 

Μελισσανίδης:«Όποιον παίκτη γουστάρουμε φέρνουμε, όποιον θέλουμε τον κρατάμε»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών στα Σπάτα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δίνοντας και το πριμ και αφήνοντας αιχμές για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε την Τετάρτη στα Σπάτα, στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, θέλοντας να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, λέγοντας τους, «είστε πανάξιοι πρωταθλητές».

 

Μίλησε με τους αρχηγούς της Ένωσης, προκειμένου να καταβληθεί άμεσα το πριμ του πρωταθλήματος, το οποίο είναι λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ φρόντισε να στείλει και μήνυμα με αιχμή για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. «Όποιον θέλουμε τον κρατάμε και όποιον θέλουμε θα τον φέρουμε» και δεσμεύτηκε για ενίσχυση της ομάδας στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

 

«Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι πανάξιοι πρωταθλητές»

«Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω γιατί σήμερα έχετε την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε. Η χρονιά ήταν για εμάς απόλυτη επιτυχημένη. Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια. Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση. Φάγαμε λίγη στεναχώρια στον τελικό του κυπέλλου αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο.

 

Ήσασταν και οι περισσότεροι σε κακή μέρα με λίγες εξαιρέσεις. Αλλά αυτό τελείωσε, πάει. Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι πανάξιοι πρωταθλητές. Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι. Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε φέρνουμε, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε.

 

Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατή ομάδα, θα ενισχυθούμε κι άλλο! Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές, συνεχίζουμε, και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές», ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη.

 

 

olymbic idea