ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 August, 2022 - 22:12

Categories: 

Με «μπροστάρη» τον Αίτόρ ο Παναθηναϊκός!

Εκκίνηση με νίκη στο νέο πρωτάθλημα της SuperLeague έκανε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν δύσκολα με 1-0 του μαχητικού Ιωνικού στην Λεωφόρο χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Αϊτόρ ξεκινώντας τη σεζόν  με τον ίδιο  τρόπο όπου την τελείωσαν πέρυσι. Με τον Ισπανό να βρίσκει στόχο από τα έντεκα βήματα. Όπως έγινε στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παρατάσσει σχήμα με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς όπως μαρτυράει το 4-3-3.

Ο Μπρινιόλι βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ, με τους Κώτσιρα, Σάρλια, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην ευθεία στην άμυνα. Ρουμπέν, Τσέριν και Κουρμπέλης ήταν οι τρεις κεντρικοί χαφ, ο Παλάσιος στην δεξιά πλευρά, ο Αϊτόρ στην αριστερή, με τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.Ο Ιωνικός από τη πλευρά προσπάθησε να κλείσει διαδρόμους για την εστία του Χουτεσιώτη, με τον Άσοσμαν σε ελεύθερο ρόλο και τον Μάντζη στην αιχμή του δόρατος.

Μόλις στο 8’ οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους κλασική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Σπόραρ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν  μπόρεσε να ευστοχήσει.  Ο Ιωνικός απέκτησε «μέτρα» στον αγωνιστικό  χώρο και στο 21’ απείλησε με τον Μάντζη, που βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, αλλά το πλασέ του απομάκρυνε ο Μπρινιόλι.

Έχασε Μάγκνουσον

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα στον Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός νεοαποκτηθείς στόπερ  αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο παραχωρώντας την θέση του στον Πούγγουρα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο άτυχος αμυντικός των «πρασίνων» έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα

Ο Αϊτόρ ξεκίνησε από εκεί που τελείωσε πέρυσι!

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το γκολ που αναζητούσε στο πιο καίριο χρονικά σημείο από το σημείο του πέναλτι. . Στο 45’ ο Σποράρ μετά από όμορφη ενέργεια «τρύπωσε στην άμυαν του Ιωνικού και ανατράπηκε από τους Μύγα – Χουτεσιώτη, με τον Σιδηρόπουλο να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Ο Αϊτόρ με ψύχραιμη εκτέλεση «νίκησε» τον Χουτεσιώτη και άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο επίσημο γκολ για τη νέα σεζόν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την τελείωσε την περασμένη σεζόν χαρίζοντας από τα 11 βήματα το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ

.