ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 August, 2023 - 22:43

Categories: 

Με «τεσσάρα» στους ομίλους του Conference League ο ΠΑΟΚ

Με τον ιδανικότερο τρόπο ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στους ομίλους του Conference League. Με καταπληκτική εμφάνιση η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέτριψε με 4-0 την Χαρτς στην Τούμπα και τσέκαρε  το εισιτήριο για τους ομίλους με δύο νίκες και σήμερα στις 3 μ.μ. θα μάθει τους επόμενους αντιπάλους του.

 

Στο 16’ οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την ανωτερότητα του σε γκολ και άνοιξαν το σκορ με απευθείας φάουλ του Τάισον. Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ από τα αριστερά και με πανέξυπνο τρόπο δεν έδωσε ύψος στην μπάλα, η οποία έπιασε στον… ύπνο τους αμυντικούς της Χαρτς και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Ο Τόμας με σουτ στην κίνης πέτυχε το 2-0 στο 23’ .

Ο Κωνσταντέλιας στο 57 ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0, ενώ το … κερασάκι στην τούρτα το πέτυχε ο Τάισον στο 71’ για το 4-0 μέσα σε αποθέωση!

 

Ομάδα: