ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 April, 2023 - 23:44

Categories: 

Με «Φενέρ» η Μπασκόνια στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός

Η πιο συγκλονιστική Ευρωλίγκα των τελευταίων ετών (σ.σ. τουλάχιστον ως προς την κανονική της διάρκεια) βρήκε τον Ολυμπιακό να κόβει πρώτος το νήμα και να επιδεικνύει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο την ξεκάθαρη ανωτερότητά του, χάρη στη νίκη του επί της Μπασκόνια με 86-78 στο ΣΕΦ, για την 34η αγωνιστική.

Η «αρμάδα» του Γιώργου Μπαρτζώκα έγινε  η πρώτη ελληνική ομάδα, με αυτό το format στη διοργάνωση, που τερματίζει στην κορυφή της κανονικής περιόδου.

Φυσικά, με την επικράτηση των Πειραιωτών διαμορφώνονται νέα δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει με τον πιθανό αντίπαλό τους στα playoffs.

Δεδομένα  οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πλέον μετά την νίκη της Μακάμπι επί της Ρεάλ στην παράταση  έχουν δύο … επιλογές μπροστά τους: Την Φενέρμπαχτσε ή την .. Μπασκόνια

Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν μετά τα αυριανά (14/4) παιχνίδια

Η ήττα της Μπασκόνια στο Φάληρο μείωσε αισθητά τις πιθανότητες πρόκρισςη της ισπανικής ομάδας  και τη κατάληψη της όγδοης θέσης  αφού, για να μπουν στα playoffs, πρέπει η Ζάλγκιρις να χάσει τη Μεγάλη Παρασκευή από την αδιάφορη Μπάγερν στο Μόναχο.

Σε κάθε περίπτωση, αν έρθουν τη Μεγάλη Παρασκευή τα πιο φυσιολογικά αποτελέσματα, δηλαδή νικήσουν η Ζάλγκιρις στο Μόναχο και η Παρτίζαν τον Παναθηναϊκό, τότε:

Όπως προαναφέραμε, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε μερικές ώρες…

Το πρόγραμμα της Μεγάλης Παρασκευής:

20:30 Αναντολού Εφές-Μονακό

21:30 Μπαρτσελόνα-Βαλένθια

21:30 Μπάγερν Μονάχου-Ζάλγκιρις

21:30 Παρτίζαν-Παναθηναϊκός

 

Ομάδα: