ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 October, 2023 - 21:29

Categories: 

Με Βίντα η ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άγιαξ.

Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη «μάχη» με τον «Αίαντα» για τη 2η αγωνιστική του Europa League, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (5/10, 19:45).

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ματίας Αλμέιδα είναι μέσα ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από τον τραυματισμό του στα πλευρά στο ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι μέσα κανονικά ο Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος είχε μείνει εκτός για λόγους ξεκούρασης και ροτέισον από το ματς με τον ΟΦΗ. Επιστρέφει ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος είχε δεχθεί χτύπημα στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και ο Γενς Γιόνσον, ο οποίος έμεινε εκτός από το ματς με τους Κρητικούς λόγω ενοχλήσεων. Διαθέσιμος είναι και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος είχε δεχθεί κόκκινη στον αγώνα με τους Περιστεριώτες.

Συνεχίζει ασφαλώς να είναι εκτός λόγω θλάσης ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ υπενθυμίζεται ότι Αλεξάντερ Κάλενς, Ζίνι και Τομ Φαν Βέερτ δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντι, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

 

Ομάδα: