ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

15 May, 2018 - 17:14

Categories: 

Με βαριά χρηματικά πρόστιμα κινδυνεύουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Έγινε γνωστή η έκθεση των τριών παρατηρητών η οποία καταγράφει τα περιστατικά που συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Με βαριά πρόστιμα κινδυνεύουν οι δυο ομάδες. 

 

Στην πειθαρχική επιτροπής της ΕΠΟ θα παρουσιαστούν οι δυο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του τελικού.

 

Η έκθεση των παρατηρητών περιγράφει όλα όσα έγιναν, ενώ αναμένεται και η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν υπάρχουν επιπλέον γεγονότα που διέφυγαν της προσοχής των τριών παρατηρητών. Η έκθεση της αστυνομίας λαμβάνεται συμπληρωματικά υπόψιν, σε όσα κατέγραψαν οι αξιωματούχοι του αγώνα.

 

Απειλούνται μόνο με χρηματικά πρόστιμα

Με βάση τα όσα έχουν γράψει οι τρεις παρατηρητές, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κινδυνεύουν με βαριά πρόστιμα, αλλά όχι με τιμωρία της έδρας ή αφαίρεση βαθμών.

 

Οι ρίψεις φωτοβολίδων και αντικειμένων που αναφέρονται στην έκθεση, δεν προκάλεσαν προσωρινή διακοπή του αγώνα από τον Μπορμπαλάν, ενώ ο αγώνας ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε κανονικά χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις.

 

Υπήρξε εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν υπήρξαν βιαιοπραγίες. Αναφέρεται το άναμμα καπνογόνων, με τις ομάδες να είναι υπότροπες, αλλά όχι δις υπότροπες, ώστε να κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας, αφού Κύπελλο και Πρωτάθλημα είναι διαφορετικές διοργανώσεις.

 

Φαίνεται λοιπόν πως οι δυο ομάδες θα τιμωρηθούν μόνο με πρόστιμο και δεν θα ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με λιγότερους βαθμούς ή χωρίς κόσμο στα πρώτα εντός έδρας ματς. Εκτός κι αν η έκθεση της αστυνομίας ανατρέψει τα δεδομένα.

olymbic idea