ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 July, 2023 - 17:11

Categories: 

Με Γιάννη Αντετοκούνμπο η Εθνική στο Μουντομπάσκετ

Το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει γίνει αντικείμενο έντονων συζητήσεων και αναφορών στα μέσα ενημέρωσης, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα που συζητούνται για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η παρουσία ή η απουσία του στην ομάδα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τους φίλους του αθλήματος και τους ειδικούς.

 

Ο Δημήτρης Ιτούδης, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, αναμένεται να συμπεριλάβει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην προεπιλογή του. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή στην αρχή των προπονήσεων. Οι λεπτομέρειες και οι συζητήσεις εξακολουθούν να είναι ανοιχτές, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

 

Αντίθετα, οι πιθανότητες να δούμε τον Νικ Καλάθη στην Εθνική φαίνεται ότι μειώνονται σημαντικά. Η παρουσία του στην ομάδα φαίνεται απίθανη, γεγονός που δημιουργεί πολύ σημαντικό πρόβλημα στην περιφέρεια.

 

Άλλωστε εκτός θα βρίσκεται και ο Κώστας Σλούκας, αλλά και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού ο Ιτούδης επέλεξε τον Γουόκαπ.

 

Ομάδα: