ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 March, 2022 - 15:53

Categories: 

Με Διαμαντή η προπόνηση του ΟΦΗ

Με τον Απόστολο Διαμαντή να επιστρέφει και να εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (2/4) με την Λαμία.

Η σημερινή προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν οι Γιώργος Γωνιωτάκης, Νίκος Κορνιλάκης και Νίκος Χαλκιαδάκης από την Κ19, περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων, τελικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, με τον Φιορίν Ντουρμισάι να συνεχίζει θεραπεία και τον Λουκ Καστάνιος ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση των «ομιλητών» απουσίασε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, λόγω ίωσης, αλλά και οι Ντεβίς Επασί και Βαχίντ Σελίμοβιτς, οι οποίοι δεν έχουν επιστρέψει από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (1/4), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή της κρητικής ομάδας για το ματς με την Λαμία.