ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 April, 2023 - 17:39

Categories: 

Με Μπρινιόλι ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι

23 - 17:20

Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (9/4).

 
 
Remaining Time -0:00
 

Στην αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριλήφθηκε και ο Μπρινιόλι, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα στην πλάτη και δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι των «πράσινων» με το Βόλο (0-0).

 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού και η αποστολή:

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι «αιωνίων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

To πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Στο πρόγραμμα μπήκε και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Αντίθετα, απών λόγω ίωσης ήταν ο Αργύρης Καπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς.

Ομάδα: