ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 August, 2023 - 20:12

Categories: 

Με Πάλμερ και Τσέριν η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού

Με Έρικ Πάλμερ Μπράουν και Άνταμ Τσέριν κόντρα στη Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός! Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα των «πράσινων» ενόψει των αγώνων με τη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν παίρνει τη θέση του τραυματία Μπαρτ Σένκεφελντ και το «τριφύλλι» έχει μια έξτρα λύση στον άξονα, ενώ ο Άνταμ Τσέριν αυτή του Κάρλος Ζέκα, με τον Σλοβένο χαφ να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και να είναι πλέον διαθέσιμος.

Ο Μπράουν αποτελεί το έκτο και πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και έρχεται με σκοπό να δώσει βάθος στο ρόστερ και να προσθέσει έξτρα ανταγωνισμό στα στόπερ.

Την ίδια ώρα, ο Τσέριν είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μπορώντας να προσφέρει λύσεις κυρίως στο «8», αλλά και στο «10».

Υπενθυμίζεται πως εκτός της ευρωπαϊκής λίστας παραμένει και ο Αϊτόρ, ο οποίος δεν είναι αυτή τη στιγμή στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας για να μπει να αγωνιστεί σε τόσο σημαντικές αναμετρήσεις.

Ομάδα: