ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 September, 2023 - 15:58

Categories: 

Με Πάλμερ-Μπράουν ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο

Ευχάριστα νέα και πολλές λύσεις είχε η σημερινή (13/09) προπόνηση του Παναθηναϊκού για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που συνεχίζει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Κι αυτό γιατί αφενός επέστρεψαν… αρτιμελείς και οι τελευταίοι διεθνείς, δηλαδή οι Αντράζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Άνταμ Τσέριν και Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Αφετέρου ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα των «πράσινων» και, ουσιαστικά, έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του για την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο!

Αντιθέτως, ο Τιν Γεντβάι συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης, συνεχίζοντας με ατομικό πρόγραμμα και πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος για το σαββατιάτικο παιχνίδι…

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Η επιστροφή και των τελευταίων διεθνών -Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς- γέμισε το «Γ. Καλαφάτης» στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης. Ο Βέρμπιτς ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στα θετικά καταγράφηκε η επιστροφή του Πάλμερ – Μπράουν σε φουλ ρυθμό, όσο και η συμμετοχή του Γεντβάι στο πρώτο μέρος του προγράμματος, προτού συνεχίσει με ατομικό. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγιαννίδης.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με τουρνουά τεσσάρων ομάδων και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής».

Ομάδα: