ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 November, 2022 - 17:48

Categories: 

Με Πίτερς στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στον Ολυμπιακό όσον αφορά την πορεία αποθεραπείας του Αλεκ Πίτερς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δείχνει να ξεπερνάει σιγά – σιγά την κάκωση τη δεξιά  του φτέρνα, με άμεση συνέπεια να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την κομβική εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη κάκωση στην δεξιά φτέρνα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στην Ευρωλίγκα και ήταν αμφίβολος ακόμα και για να ταξιδέψει στην Τουρκία.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ώθησε τον Έλληνας προπονητή να πάρει 13 παίκτες μαζί του (αναχώρηση απόψε στις 19:20), με τον Τζορτζ Πάπας να είναι αυτός που ακόμα «παίζεται» η θέση του, ανάλογα με την ετοιμότητα που θα παρουσιάσει ο Πίτερς.

Οι γηπεδούχοι έχουν ανακοινώσει ήδη sold-out ενόψει του σημαντικού αυτού παιχνιδιού, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ρεκόρ 7-3 έως τώρα στη διοργάνωση, βρίσκονται σταθερά στη 2η θέση και στοχεύουν να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών.