ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 October, 2022 - 20:29

Categories: 

Με Παπαγιάννη και Γουϊλιαμς στη 12άδα του ο Παναθηναϊκός

Στην 12άδα του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται κανονικά οι Γιώργος Παπαγιάννης και Ντέρικ Γουίλιαμς για την αναμέτρηση κόντρα στην Μονακό για την Ευρωλίγκα.

Εξιτήριο έλαβε ο αρχηγός των «πρασίνων» και θα παραβρεθεί στην αποστολή για την… μονομαχία με τους Μονεγάσκους. Επιπλέον, στα πλάνα του Ντέγιαν Ράντονιτς θα βρίσκεται ο Ντέρικ Γουίλιαμς.

 

Οι «πράσινοι» καλούνται να γιατρέψουν τις πληγές τους έπειτα από το «καναβάτσο» στο Βερολίνο και να βρουν τον αγωνιστικό παλμό τους ενόψει της συνέχειας. Ο Σέρβος τεχνικός θα προσπαθήσει στο ΟΑΚΑ να καταστρώσει ένα πλάνο που θα εξουδετερώσει τα επιθετικά όπλα της Μονακό.

Αναλυτικά η 12άδα: Π. Καλαϊτζάκης, Λι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Γουίλιαμς, Άντριους, Γ. Καλαϊτζάκης, Χουγκάζ, Πονίτκα, Γκριγκόνις, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

Η 12άδα της Μονακό: Οκόμπο, Μπράουν, Λόιντ, Μπλόσογκειμ, Ντιάλο, Μοερμάν, Μοτιενγιούνας, Στραζέλ, Χολ, Τζέιμς, Μακουντού