ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 April, 2022 - 20:28

Categories: 

Με Ρένφρο και Γιάνκοβιτς ο ΠΑΟΚ

 

Αρκετά ενισχυμένος  θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τη Λάρισα, το Σάββατο (9/4, 20:00) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Συγκεκριμένα, το ντεμπούτο του με τον «δικέφαλο του Βορρά» αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Νέιτ Ρένφρο, ενώ στην προπονήσεις επέστρεψε και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Demetre Rivers, Anthony Lee, Phil Greene IV, Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Καμπερίδης, Βασίλης Τολιόπουλος, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Nate Renfro.

Οι δηλώσεις του άμεσου συνεργάτη του κ. Λυκογιάννη, Στάθη Νεραντζάκη, ενόψει του αγώνα στη Λάρισα: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Λάρισα έχει καλό μομέντουμ, ένα σημαντικό σερί νικών και το κυριότερο έχει βρει εξαιρετική χημεία. Έχουν πολύ καλή επιθετική λειτουργία και για αυτό το λόγο πρέπει να προσεγγίσουμε αμυντικά το παιχνίδι. Αυτό θα είναι και το κλειδί για την έκβαση του αγώνα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε την παρουσία του Nate Renfro. Είναι θετικά τα πρώτα δείγματα που έχουμε δει στην προπόνηση, έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλαμε για την συγκεκριμένη θέση αυτή την περίοδο και με την βοήθεια των υπολοίπων πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να προσαρμοστεί και να μας βοηθήσει. Είναι αλήθεια ότι έχουμε μείνει πίσω σε νίκες, αλλά έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και θέλουμε, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας, να επανέλθουμε στις νίκες και να ξεκινήσουμε ένα σερί από τον αγώνα στη Λάρισα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι».