ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 April, 2023 - 16:10

Categories: 

Με συνταγή … Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει… Το «ρητό» αυτό ενδεχομένως να βρει εφαρμογή και στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κάτι που σημαίνει ότι οι πράσινοι ενδεχομένως να ξεκινήσουν με την 11άδα που ουσιαστικά αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην περίπτωση που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λοιπόν, αποφασίσει κάτι τέτοιο, τότε ο Μάγκνουσον, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Σάρλια στο κέντρο της άμυνας θα είναι και η μόνη αλλαγή με την 11άδα που ξεκίνησε στο ματς με τους Πειραιώτες. Θυμίζουμε ότι είχε ξεκινήσει ο Σάρλια αλλά είχε αποχωρήσει τραυματίας νωρίς στο παιχνίδι με τον Ισλανδό να περνάει στον αγώνα και να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση.

 

 

 

 

Οι άλλες θέσεις; Παραμένουν οι ίδιες… Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από την εστία. Ο Σένκεφελντ στην άλλη θέση του κέντρου της άμυνας, ο Σάντσες θα ξεκινήσει και πάλι στο δεξί άκρο και ο Χουάνκαρ στο αριστερό.

Στη μεσαία γραμμή διατηρείται η τριάδα των Ρούμπεν, Κουρμπέλη και Τσέριν, ο Παλάσιος στο δεξί άκρο, ο Μπερνάρ στο αριστερό και στην κορυφή της επίθεσης Σπόραρ.

 

Ομάδα: