ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 December, 2023 - 21:19

Categories: 

Με τρεις απουσίες ο ΟΦΗ κόντρα στην Κηφισιά

Με αυτούς κόντρα στην Κηφισιά ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Τετάρτης (6/12, 17:30) στο «Γεντί Κουλέ» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Betsson, με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπάκιτς, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, αλλά επέστρεψε μόλις τη Δευτέρα στις προπονήσεις, ενώ θα προφυλαχθεί ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Οι εξετάσεις που έκανε ήταν καθαρές σε ό,τι αφορά το χτύπημα στο ζυγωματικό που αποκόμισε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Έχει ράγισμα ρινικού οστού, αλλά προπονήθηκε κανονικά σήμερα και εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να παίξει απέναντι στον Άρη για το πρωτάθλημα.

Εκτός πλάνων παραμένει ο Μοσκέρα λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο έχει υποπέσει. Λόγω των εξελίξεων με τον προπονητή στον ΟΦΗ δεν έχει κληθεί ακόμη σε απολογία.

Εκτός είναι φυσικά ο Θεοδοσουλάκης, ο οποίος ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Η αποστολή: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Αμπάντα, Τοράρισον, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Γιαννούλης, Βούρος, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Τοράλ, Ριέρα, Νέιρα, Φελίπε, Ντίκο.