ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 January, 2024 - 19:14

Categories: 

Με υπογραφή Σπόραρ ο Παναθηναϊκός

Στον δρόμο των επιτυχιών συνέχισε να πορεύεται ο Παναθηναϊκός επικρατώντας δύσκολα με 2-1 του ψυχωμένου Παναιτωλικού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι «πράσινοι» χρειάστηκαν την συνδρομή του Αντράζ Σπόραρ που πέρασε από τον πάγκο και αποτέλεσε παράγοντα στο ματς με δυο τέρματα (51’, 88’) οδηγώντας το τριφύλλι στην νίκη.  Ο Σενγκέλια στο 92’ το γκολ των φιλοξενούμενων. Μόλις στο 2’ το σύνολο του Φατίχ Τερίμ έχασε την πρώτη του κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με την ωραία σέντρα του Βαγιαννίδη από δεξιά και την κεφαλιά του Ιωαννίδη στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ο Παναιτωλικός προϊόντος του χρόνου έψαξε και αυτός τις δικές του στιγμές κι στο 11’ το σουτ του Μαυρία έστειλε τη μπάλα δίπλα από τα δοκάρια του Λοντίγκιν. Στο 14’ ο Παναθηναϊκός απείλησε εκ νέου. Το γύρισμα του Τζούριτσιτς, δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ ο Μαντσίνι, βρίσκοντας άσχημα την μπάλα, με τον Καπίνο να μπλοκάρει. Στο 24’ ήταν η σειρά του Χουάνκαρ να δημιουργήσει, κάνοντας την παράλληλα σέντρα, με τον Βαγιαννίδη, όμως να μην προλαβαίνει την μπάλα κι ενώ βρισκόταν «κατάφατσα» με την αντίπαλη εστία και τον Καπίνο εξουδετερωμένο. 

Λύτρωση από τον Σπόραρ

Ο Τερίμ βλέποντας την ομάδα του να δυσκολεύεται κόντρα στον Παναιτωλικό, αποφάσισε να ρισκάρει με την έναρξη της επανάληψης, ρίχνοντας στην μάχη τους Αϊτόρ και Σπόραρ αντί των Βιλένα και Μαντσίνι και αντίστοιχα και το σύστημά του να μετατρέπεται πλέον σε 4-4-2.

Η υπεροχή του «τριφυλλιού» απέφερε καρπούς στο 51’. Με τον Σπόραρ να αποδεικνύεται σε χρυσή αλλαγή. Ο Χουάνκαρ έκανε την σέντρα από αριστερά, με τον Σλοβένο επιθετικό να πιάνει την σκαστή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα κάτω από τα πόδια του Καπίνο για το 1-0. Οι γηπεδούχοι έψαξαν και ένα δεύτερο γκολ και στο 59’΄η σέντρα – σουτ του Χουάνκαρ ανάγκασε τον Καπίνο σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ!

Ο Παναιτωλικός έχασε στο 75’ τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Πέδρο από καλή θέση έπιασε την κεφαλιά με τον Λοντίγκιν να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.Με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά  του να έχει δοκάρι στο 80’ σε διαγώνιο σουτ του Τζούριτσιτς. Ο Σπόραρ ανέβασε τον προσωπικό του λογαριασμό στο 88’ όταν κι εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Τζούριτσιτς, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Σενγκέλια στο 92’.

 

 

Ομάδα: