ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 January, 2024 - 18:09

Categories: 

Με ...φόρα από την Ζάκσα «καθάρισε» τον Πήγασο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην κορυφή της Volley League. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε 3-1 του Πήγασου Πολίχνης για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακόςπου προερχόταν από τεράστια νίκη κόντρα στη Ζάκσα για το Champions League, έφτασε τους 27 βαθμούς σε 10 αγώνες. Ο Πήγασος έμεινε στους 10 βαθμούς.

 

Ο Ντανιέλ Καστελάνι έκανε rotation και ξεκούρασε τον Στερν (ο Ζουπάνης αγωνίστηκε στη θέση του), ενώ και ο Βαϊόπουλος πήρε θέση αντί του Τζούριτς στο κέντρο μαζί με τον Γκουσταβάο. Ο Χανδρινός ξεκίνησε στα άκρα αντί του Ιντάλγκο και ο Κουβανός μπήκε στο ματς μετά την απώλεια του πρώτου σετ.

Η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε 8-6 με μπλοκ του Τράβιτσα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 13-10 με τον Γκουσταβάο αλλά ο Πήγασος ισοφάρισε 13-13 με τον Καπετανίδη. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο αλλά οι φιλοξενούμενοι με τον Κανέλλο στο σερβίς (δύο άσοι) προσπέρασαν με 18-22 μετά από λάθος επίθεση του Χανδρινού. Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού κατέκτησε το πρώτο σετ με 21-25 με επίθεση του Αρμενάκη.

Ο Πήγασος μπήκε πολύ καλά και στο δεύτερο σετ όταν προηγήθηκε 0-3 και 1-5 με τον Χάζελντεν. Σε εκείνο το σημείο, ο Ντανιέλ Καστελάνι έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τον Ιντάλγκο αντί του Χανδρινού. Ο Κουβανός ακραίος με δύο άσους έκανε το 5-6 και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός προσπέρασε με 9-7 μετά από δύο μπλοκ και έναν άσο του Βαϊόπουλου.

Η ομάδα του Πειραιά περιόρισε τα λάθη και προσπέρασε με 19-11 με επίθεση του Ιντάλγκο. Η διαφορά έφτασε τους δέκα πόντους (22-12) με μπλοκ του Τράβιτσα και άσο του Ιντάλγκο και ο Ολυμπιακός κατέκτησε το δεύτερο σετ με 25-15 μετά από άστοχο σερβίς του Μήλη.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 10-8 στο τρίτο με άσο του Ζουπάνη. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε στο 13-10 αλλά σε εκείνο το σημείο η ομάδα της Πολίχνης πήρε τέσσερις διαδοχικούς πόντους για το 13-14 μετά από άστοχη επίθεση του Κουμεντάκη.

Οι Πειραιώτες πήραν τα ηνία του σετ και προσπέρασαν με 17-15 με άσο του Κουμεντάκη. Τα σερβίς του Ζουπάνη έφεραν τον Ολυμπιακό σε πλεονεκτική θέση (23-17) και οι Πειραιώτες κατέκτησαν το τρίτο σετ με 25-18 μετά από άστοχη επίθεση του Χάζελντεν.

Με τρεις διαδοχικούς άσους του Ιντάλγκο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 9-3 στο τέταρτο σετ. Με νέο άσο, αυτή τη φορά από τον Βαϊόπουλο, η ομάδα του Πειραιά έφτασε στο 12-4 κι εκεί ουσιαστικά τελείωσαν όλα. Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους δέκα πόντους και ο Ολυμπιακός έκλεισε τον αγώνα χωρίς προβλήματα.

Ομάδα: