ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 February, 2023 - 17:18

Categories: 

Μουμπρού: «Παίζουμε με τον πρωτοπόρο της διοργάνωσης»

Ο Ολυμπιακός με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και την εκπληκτική του παρουσία έχει προκαλέσει τον θαυμασμό των πάντων.

Με τον τεχνικό της Βαλένθια  Άλεξ Μουμπρού να αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στους «ερυθρόλευκους» ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Euroleague (24/02, 21:30).

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στις ικανότητες των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι έχουν σταθερό παιχνίδι, με μεγάλη δύναμη στο «4» με τους Σάσα Βεζένκοβ και Άλεκ Πίτερς.

«Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, παίζουμε με αυτόν που είναι πλέον ο πρωτοπόρος της διοργάνωσης. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίο inside game, όχι μόνο λόγω της σωματικής διάπλασης των σέντερ αλλά και λόγω του σκοραρίσματος από το "4" με τον Σάσα Βεζένκοβ και από τον Άλεκ Πίτερς. Έχουν σταθερό παιχνίδι, πασάρουν πολύ καλά την μπάλα. Πρέπει να σταματήσουμε την επίθεσή τους, να πάρουμε ώθηση από την άμυνα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την επίθεσή μας να λειτουργεί τέλεια», σχολίασε αρχικά ο προπονητής των «νυχτερίδων», συνεχίζοντας:

«Ο Ολυμπιακός πάει πολύ καλά, έχει κερδίσει εκτός έδρας τη Ρεάλ, την Μπασκόνια και δεν έχει ηττηθεί ποτέ εδώ. Είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξουμε την ιστορία. Ο Ολυμπιακός είναι σε μια πολύ καλή στιγμή, έχει κατακτήσει το Κύπελλο για τη χώρα του με τρεις νίκες και διαφορές 20 πόντων» ήταν τα λόγια του 43χρονου προπονητή της Βαλένθια.