ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 June, 2023 - 17:57

Categories: 

Μπέτις και Τραμπζονσπόρ για Καμπρέρα

Ο Λεάντρο Καμπρέρα και ο Σέζαρ Μόντες είναι δύο κεντρικοί αμυντικοί που γνωρίζει καλά ο Αντόνιο Κορδόν. Οι υποθέσεις τους δεν είναι εύκολες, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

 

Οι μεταγραφές σέντερ φορ και κεντρικών αμυντικών αποτελούν προτεραιότητα για τον Αντόνιο Κορδόν και κατ' επέκταση τον Ολυμπιακό. Ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων βρίσκεται σε επαφές το τελευταίο διάστημα για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού και δύο στόπερ, τόσο στην αγορά της Ιβηρικής όσο και της Λατινικής Αμερικής.

 

Και αν για τη θέση του σέντερ φορ, ο 59χρονος Ισπανός έχει φροντίσει για την ώρα να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, για εκείνες στο κέντρο της άμυνας έχουν προκύψει κάποιες πληροφορίες από την πατρίδα του. Όπως είναι, για παράδειγμα, οι περιπτώσεις των δύο στόπερ της Εσπανιόλ, του Ουρουγουανού Λεάντρο Καμπρέρα και του Μεξικανού Σέζαρ Μόντες οι οποίοι έχουν ειδικούς όρους στα συμβόλαιά τους μπορούν να αποχωρήσουν, έστω ως δανεικοί, από την ομάδα της Βαρκελώνης μετά τον υποβιβασμό της.

 

Παράλληλα, στην Αργεντινή επιμένουν για τον Φακούντο Γκαρσές της Κολόν Σάντα Φε, ενώ πρόσφατα σε Τουρκία και Αγγλία υπήρξαν αναφορές για τον Ντάνιελ Αμαρτέι που έμεινε ελεύθερος από τη Λέστερ και βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε συζητήσεις με την Μπεσίκτας.

 

Ομάδα: