ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

2 January, 2024 - 23:52

Categories: 

Μπήκαν στο νέο έτος με λευκή ισοπαλία Γουέστ Χαμ και Μπράιτον

Προερχόμενες από μεγάλες νίκες απέναντι στις δύο ομάδες του Βορείου Λονδίνου, Γουέστ Χαμ και Μπράιτον δεν κατάφεραν να «χτίσουν» σερί, αφού έμειναν στο 0-0 στο πρώτο τους παιχνίδι στην νέα χρονιά.

Οι «γλάροι» κρατούσαν την μπάλα στα πόδια τους το πρώτο μέρος, αλλά τα «σφυριά» είχαν την πρώτη καλή στιγμή, με την κεφαλιά του Μαυροπάνου να περνά ελάχιστα άουτ στο 29'. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τους Χίσελγουντ και Γκρος να σημαδεύουν την εστία στο 32' και το 42' αντίστοιχα, αλλά ο Αρεολά τους είπε «όχι» και τις δύο φορές και το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.

Ούτε το δεύτερο, όμως, μέρος έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς των δύο ομάδων να πανηγυρίσουν ένα γκολ. Οι «γλάροι» πολιορκούσαν αδιάκοπα την εστία των γηπεδούχων, αλλά η παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες αμύνθηκαν σθεναρά και στο τέλος οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Έτσι, οι Λονδρέζοι παρέμειναν στην έκτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 34 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Μπράιτον, που είναι μια από τους πολλούς που κυνηγούν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.