ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 November, 2023 - 17:59

Categories: 

Μπήκε ο Σαβέριο στον Άρη ενόψει Βόλου, επαγγελματίας ο Σγουρός

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (8/11) ο πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του σαββατιάτικου (11/11, 20:00) αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το ευχάριστο νέο για τον Άκη Μάντζιο ήρθε από τον Κίκε Σαβέριο ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και λογικά θα είναι διθαέσιμος.

Αντιθέτως, οι Λούκας Ρουπ, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και Γιώργος Δεληζήσης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση των «κίτρινων» με την ομάδα της Μαγνησίας θα απουσιάσει ο Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τακτική. Ενώ αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν -και πάλι- το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε σήμερα επαγγελματία τον μέχρι πρότινος αμυντικό της Κ19, Ηλία Σγούρο.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Ηλίας Σγούρος (πλάγιος αμυντικός, γεννήθηκε στις 28/05/2004), που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας (Κ19), υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο», ανέφερε σχετική ανακοίνωση.

 

Ομάδα: