ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

14 May, 2018 - 22:28

Categories: 

Μπαράζ ελέγχων από την ΑΑΔΕ σε Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο – Μπήκαν λουκέτα και επιβλήθηκαν πρόστιμα

Στον ύπνο έπιασαν στελέχη της ΑΑΔΕ επιχειρηματίες σε Μύκονο, Σαντορίνη και Νάξο κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικών ελέγχων που έγιναν από ελεγκτές των ΔΟΥ Ρόδου και Σύρου το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ η αγορά περίμενε τους ελέγχους από την ΑΑΔΕ να αρχίσουν από το καλοκαίρι, συνολικά εντοπίστηκαν 156 παραβάσεις το χρονικό διάστημα από 30/4 έως 2/5/2018.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν στη Μύκονο σε 12 επιχειρήσεις 62 παραβάσεις και σε μία ειδικά επεβλήθη χρηματική κύρωση 1.000 ευρώ, σε εστιατόριο και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Επίσης, στην περιοχή της Νάξου επεβλήθη πρόστιμο χρηματική κύρωσης 1.380 ευρώ για 16 μη εκδόσεις αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.

Σαντορίνη: Σύνολο παραβάσεων 93 το τριήμερο σε 26 επιχειρήσεις που ελέχθησαν από συνεργείο ελεγκτών της Δ.Ο.Υ. Ρόδου

Στις 26 επιχειρήσεις που ελέχθησαν στη Σαντορίνη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επεβλήθη η προβλεπόμενη ποινή του 48 ωρου λουκέτου σε 5 επιχειρήσεις. Στις υπόλοιπες διαπιστώθηκαν από μία παράβαση έως 10.

Μεταξύ των επιχειρήσεων που επιβλήθηκε «λουκέτο» στην κεντρική πλατεία στα Φηρά, περιλαμβάνονται εστιατόριο ασιατικό, φούρνος, κέντρο διασκέδασης με το διακριτικό τίτλο ΜΑΜΟΥΝΙΑ κ.λπ.

πηγή  Αθήνα 9.84 – ΑΠΕ ΜΠΕ

olymbic idea