ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 November, 2023 - 15:58

Categories: 

Μπαρτζώκας:«Δεν έχει καμία σχέση τι έγινε πέρυσι»

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το ματς με τον Παναθηναϊκό και συγκεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι! Οι Πειραιώτες αναχώρησαν σήμερα για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσουν αύριο (2/11) τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

 

Ενόψει της αναμέτρησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε στο ντέρμπι των Πειραιωτών με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι η εικόνα των «ερυθρόλευκων» κόντρα στους «πράσινους» ήταν μία κακή παρένθεση.

 

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε:

 

Για το πώς αισθάνεται ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό: Δεν αισθανόμαστε καλά όταν χάνουμε. Στον Ολυμπιακό πάντα το ζητούμενο είναι η νίκη. Το πρόγραμμά μας είναι αυτό που είναι, έχουμε αμέσως μετά δύσκολες υποχρεώσεις και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο.

Για την Φενέρμπαχτσε: Eίναι μία ομάδα που είναι πασιφανές ότι έχει ταλέντο και ποιότητα. Έχει και καλό ρεκόρ στην EuroLeague. Είναι προφανές ότι πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε, πολύ καλύτερα τουλάχιστον από προχθές.»

Για το αν παίζουν ρόλο τα περσινά παιχνίδια των δύο ομάδων στα playoffs πριν από το αυριανό ματς: «Νομίζω όχι. Δεν έχει καμία σχέση. Είναι διαφορετικές ομάδες, διαφορετική περίοδος, διαφορετική φόρμα των παικτών. Δεν έχει καμία σχέση τι έγινε πέρυσι. Πάντα είναι απαιτητικό το παιχνίδι στην Τουρκία, είναι δύσκολη ατμόσφαιρα, αλλά πάντα το μπάσκετ είναι αυτό που μετράει. Αν παίξεις καλά, θα κερδίσεις.»

 

Ομάδα: