ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 May, 2023 - 16:18

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Έχουμε δυνατότητες και πρέπει να τις αποδείξουμε»

 

Τη βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στο ζητούμενο στην Πόλη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για να ξαναγίνει αφεντικό στη σειρά των playoffs εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της αποστολής.

«Κάναμε καλές προπονήσεις, αλλά καλές είχαμε κάνει και πριν τα δύο πρώτα ματς. Κάποιες φορές είναι θέμα μέρας, προσέγγισης, συγκυριών… Μικρά πράγματα γίνονται πάντα και από όλους τους προπονητές, αλλά με την ίδια τακτική μας είχε προσεγγίσει η Φενέρ και στα προηγούμενα παιχνίδια. Περιμένω δύσκολα παιχνίδια, αλλά το ίδιο δύσκολο θα είναι και για τη Φενέρ. Έχουμε σημαντικές δυνατότητες και καλούμαστε να τις αποδείξουμε», τόνισε.

 

«Οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικά ρόλο. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά τελικά το παιχνίδι κρίθηκε σε 1-2 κατοχές στο τέλος. Οι κατοχές είναι σημαντικές. Όταν μια ομάδα έχει 15, 16, 17 περισσότερες κατοχές, μοιραία θα κερδίσει. Παρ’ όλα αυτά το ματς κρίθηκε στο τέλος», πρόσθεσε.

Όσο για το αν η περσινή αντίδραση μετά το 1-1 της Μονακό αποτελεί οδηγό, απάντησε: «Μπορεί να το πει κανείς αυτό, αλλά από την άλλη είχαμε χάσει και πέρσι το δεύτερο παιχνίδι, και μπορεί κανείς να πει ότι δεν διδαχτήκαμε από αυτό. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πολύ σημαντικός, δεν ξέρεις πώς το διαχειρίζεται ο καθένας. Μιλάμε όχι για παιδιά όμως, αλλά για επαγγελματίες».

Η αποστολή του Ολυμπιακού πέταξε για την Κωνσταντινούπολη χωρίς προβλήματα και με 13 παίκτες, καθώς στην ομάδα βρίσκεται και ο Τζορτζ Πάπας.

 

Ομάδα: