ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 February, 2023 - 18:47

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Ήταν ένα επικίνδυνο παιχνίδι»

 

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Άρη παίρνοντας με θριαμβευτικό τρόπο το εισιτήριο της πρόκρισης για τον αυριανό ημιτελικό Κυπέλλου στα «Δύο Αοράκια».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπίσει η ομάδα του στο ματς, ενώ, παράλληλα, τόνισε πως οι Πειραιώτες έχουν πάει στην Κρήτη ώστε να δώσουν τρία παιχνίδια.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Προσπαθήσαμε να πούμε στους παίκτες ότι έχουμε τρία παιχνίδια και ο Άρης είχε έρθει για μόνο ένα. Ήταν ένα επικίνδυνο ματς. Ο Άρης έπαιξε καλά και προστατεύει τη ρακέτα και για αυτό είναι στην τρίτη θέση. Αλλάζει την άμυνα σε ζώνη και θέλει λίγο χρόνο αυτό για να το διαβάσει η ομάδα. Ο Σλούκας ήθελε λίγο χρόνο, είχε κάνει μόλις δύο προπονήσεις. Θα ήταν αφελές να πω ποια ομάδα θέλω στον ημιτελικό. Παίζουν δύο ομάδες που σεβόμαστε».

Ομάδα: