ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 June, 2023 - 23:38

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Ήταν καθολική η παραδοχή του μπάσκετ που παίξαμε φέτος!»

Για όλους για για όλα μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της φιέστας των «ερυθρόλευκων» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Αφού στάθηκε στην καθολική αποδοχή που είχε από την μπασκετική Ευρώπη ο Ολυμπιακός, με τον τρόπο που αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, μίλησε για τις βελτιωτικές εργασίες που αναμένονται στο ΣΕΦ, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμεενο αποχώρησης των Βεζένκοφ, Σλούκα και Παπανικολάου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Είχα φανταστεί σαν όνειρο και όχι σαν επαγγελματικό πλάνο, ότι ο Ολυμπιακός θα ξαναποκτήσει αυτή τη σύνδεση με τον κόσμο που είχε επί εποχές Ιωαννίδη και Ίβκοβιτς. Σαν συναίσθημα αυτό είναι φανταστικό και πιο σημαντικό από τους τίτλους».

Για το αν οι τίτλοι αποτελούν ανταμοιβή για εκείνον και την ομάδα του: «Αυτό είναι πιο πολύ για εμάς τους προπονητές. Φανταζόμασταν να παίξουμε έτσι κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν σε άμυνα και επίθεση. Χρειαστήκαμε τους κατάλληλους παίκτες και ήμασταν τυχεροί που τους βρήκαμε και δεν είχαμε τραυματισμούς. Σε γενικές γραμμές ο τρόπος που παίξαμε και η αποδοχή αυτό του είδους μπάσκετ από την μπασκετική Ευρώπη ήταν καθολική».

Για το ΣΕΦ: «Είναι πολύ σημαντικό. Οι ομάδες που φτιάχνουν δικά τους γήπεδα έχουν μεγάλη ώθηση, το είδαμε με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Εμείς έχουμε ένα ιστορικό γήπεδο, αλλά οι υπηρεσίες που προσφέρει πρέπει να αναβαθμιστούν».

Για το μέλλον των Βεζένκοφ, Σλούκα, Παπανικολάου: «Εννοείται θέλω να έχω και τους τρεις στη διάθεσή μου την επόμενη χρονιά. Αλλά στη ζωή υπάρχουν τα θέλω του καθενός, τα χρήματα, είμαστε επαγγελματίες. Νομίζω η ομάδα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να τους κρατήσει και προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί σε αθλητές αυτού του επιπέδου».

Ομάδα: