ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 March, 2022 - 15:59

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Είμαι Ολυμπιακός από μικρό παιδί!»

Το έντονο συναισθηματικό του δέσιμο με τον Ολυμπιακό εξωτερίκευσε για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Μπαρτζώκας  στην εκπομπή «The Crossover» του Τζο Αρλάουσκας που ήταν καλεσμένος. «Δεν μπορώ να το κρύψω. Είμαι Ολυμπιακός από παιδί. Στην Ελλάδα όλοι το ξέρουν. Μεγάλωσα με την μπασκετική και την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού και ήμουν φανατικός. Όταν είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ δεν μπορούσα να την αρνηθώ. Ήταν από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου όταν συμφώνησα με τον Ολυμπιακό.

 

Η αγάπη μου για την ομάδα δεν άλλαξε ποτέ. Στην Ελλάδα λέμε πως δεν μπορείς να αλλάξεις ποτέ ομάδα. Αν είσαι Ολυμπιακός, θα πεθάνεις Ολυμπιακός. Εγώ ως οπαδός πάντα ήμουν θετικός και υποστηρικτικός με κάθε προπονητή και παίκτη. Φυσικά κάποιοι μου άρεσαν περισσότερο, αλλά δεν ήμουν αυτός ο οπαδός που θα βρίσει τον προπονητή ή τον παίκτη».

 

 

Για την προπονητική του φιλοσοφία: «Προσπάθησα να κρατήσω την προπονητική γραμμή του Ίβκοβιτς, ακόμα και κάποια συστήματα. Η φιλοσοφία μου είναι διαφορετική βέβαια. Δεν θέλω να υπερβάλλω στον τρόπο που προπονώ. Θέλω να βλέπω τους παίκτες να βγάζουν το ταλέντο τους στο παρκέ. Φυσικά πρέπει να υπάρχουν κανόνες. Δεν είμαι από εκείνους τους προπονητές που αποφασίζουν ποιος θα πάρει την κάθε επίθεση, ή ποιος θα σκοράρει. Δεν θέλω να είμαι έτσι. Πιστεύω στην εξέλιξη μέσα στη σεζόν, έτσι μπορείς να φέρεις αποτελέσματα».

 

Για τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό: «Πρέπει να δουλεύεις για το σήμερα, για την επόμενη προπόνηση και το επόμενο ματς. Να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Πρέπει να έχεις κίνητρο να κάνεις την ομάδα σου καλύτερη. Ήμουν σκεπτικός στην αρχή. Το να παίρνεις μία ομάδα πρωταθλητισμού και να την ξαναφτιάχνεις με την φήμη που έχει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη δεν είναι εύκολο. Δεν είναι μόνο δική μου ευθύνη είναι ομαδική δουλειά. Έχω την στήριξη της διοίκησης και του οργανισμού, ενός οργανισμού πολύ σπουδαίου. Κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχω θετικούς παίκτες που είναι πάντα καλό. Το χρειάζεσαι αυτό».