ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 November, 2023 - 00:16

Μπαρτζώκας: «Είμαστε τυχεροί που επέστρεψε ο Σίκμα»

Τεράστια σε αξία σε κάθε περίπτωση αποδείχθηκε για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στην Μακάμπι.

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εστιάζει στους τομείς που επανέφεραν τους νταμπλούχους Ελλάδας σε ρότα επιτυχιών στην Ευρωλίγκα εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που ταλαιπωρούν την ομάδα του.

Από 'κει και πέρα, ο κόουτς των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην επιστροφή του Λουκ Σίκμα, ο οποίος έδωσε λύσεις στον χρόνο που αγωνίστηκε, ενώ μίλησε και για κάποια αμφίβολα σφυρίγματα από τους διαιτητές, τα οποία ήταν όλα υπέρ των Ισραηλινών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από ένα δύσκολο παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, έχουμε πολύ ‘κοντό’ ροτέισον λόγω των τραυματισμών μας, οπότε η προετοιμασία μας για τα παιχνίδια είναι προβληματική. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης χάσαμε τον Γκος λόγω τραυματισμού και τον Πίτερς (φάουλ), οπότε το ροτέισόν μας περιορίστηκε ακόμη περισσότερο. Ήμασταν, όμως, τυχεροί που επέστρεψε ο Σίκμα. Μας έδωσε έντεκα λεπτά σημαντικά σε αυτή την αναμέτρηση και ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική. Είναι πάντα περίεργο το ματς όταν παίζεις χωρίς φιλάθλους και αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες, όχι μόνο για εμάς. Είχαμε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, παρότι όλες οι 50-50 κατοχές, όλα τα αμφίβολα σφυρίγματα ήταν εναντίον μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Μακάμπι».

Ομάδα: