ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 November, 2023 - 23:19

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία»

Στην πέμπτη του στη φετινή Ευρωλίγκα στην έδρα της Μονακό υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός, με τον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, να στέκεται στο ότι η ομάδα του έκανε λάθη σε κρίσιμα σημεία, δεν προστάτευσε όσο θα έπρεπε την μπάλα όταν την είχε στα χέρια της, ενώ παράλληλα επέτρεψε στους αντιπάλους της να πάρουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ.

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

 

 

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως άλλωστε περιμέναμε ότι θα είναι. Θεωρώ πως λίγο πολύ είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε. Θα έπρεπε απλά να αποφύγουμε τρία βασικά πράγματα. Το ένα είναι πως θα έπρεπε να προστατεύσουμε περισσότερο τη μπάλα. Κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, που έδωσαν στην Μονακό την ευκαιρία να χτυπήσει στο transition. Επίσης, τα επιθετικά ριμπάουντ.

Τους δώσαμε 13 δεύτερες ευκαιρίες και αυτό πραγματικά μας πλήγωσε. Θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο box out, στο να "αρπάξουμε" αμυντικά ριμπάουντ και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό μέσα από αυτό. Μέχρι το τέλος το σκορ ήταν ισόπαλο.

Χάσαμε δύο βολές σε κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης, ενώ το pull-up jumper του Τζέιμς, όπως και το τρίποντο από την side line, έκριναν τον νικητή. Θα έπρεπε να ελέγχουμε το ματς με διαφορετικό τρόπο στο τέλος. Είναι, όμως, πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ. Συγχαρητήρια στην Μονακό και της εύχομαι καλή συνέχεια»..

Ομάδα: