ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 January, 2024 - 14:43

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Λογικά θα αγωνιστεί ο Γουόκαπ κόντρα στην Αρμάνι»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει πως θα έχει διαθέσιμο τον Τόμας Γουόκαπ στην αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (21:15). Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη χθες ελαφρύ διάστρεμμα και δεν έλαβε μέρος στην πρώτη προπόνηση του 2024.

«Έκανε θεραπεία ο Γουόκαπ, δεν θα κάνει προπόνηση, αλλά πιστεύουμε ότι επειδή το διάστρεμμα δεν είναι βαρύ, λογικά θα παίξει. Αύριο το πρωί θα ξέρουμε περισσότερα. Αν δεν παίξει, θα είναι γιατί πραγματικά θα είναι αδύνατο», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών.




Όσο για το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα; «Το πρόγραμμά μας ξεκινά με την Αρμάνι, που είναι σε καλό μομέντουμ. Ανεξάρτητα από το αν έχασε το πρωτάθλημα και έχει ελλείψεις, κέρδισε την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας ή νίκησε άνετα τη Βιλερμπάν και την Μπασκόνια ή έχασε στο τέλος από την Παρτιζάν. Δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση, είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, παίζει με μεγάλη ένταση στην άμυνα και έχει έναν φοβερό προπονητή. Οποιαδήποτε είδους υποτίμηση θα είναι για μας καταστροφή. Είναι ένα ματς που θέλουμε να πάρουμε με το κοινό μας και να είμαστε έτοιμοι για τα σημαντικά πράγματα, που είναι ταυτόχρονα και τα απλά: η ένταση, οι διεκδικούμενες μπάλες, τα ριμπάουντ…», σημείωσε.

Ομάδα: