ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 October, 2022 - 15:21

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Μείον για εμάς η απουσία του κόσμου»

Μόνο Ζαλγκίρις βλέπει ο Θρύλος. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει ότι θα έχει δεδομένη απουσία, εκείνη του Παπανικολάου, ενώ παράλληλα προετοιμάζει την ομάδα για το «2Χ2» στη διοργάνωση. Ο κόουτς του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε αρκετά το τοπίο αναφορικά με τους τραυματίες, ενόψει Ζαλγκίρις, ενώ παράλληλα μίλησε για τη σημασία του αγώνα.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα:

 

Για το γεγονός ότι ο αγώνας γίνεται κεκλεισμένων των θυρών: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στην EuroLeague στο γήπεδο μας. Θα θέλαμε να έχει κόσμο το γήπεδο και το γεγονός πως δεν θα έχει είναι μεγάλο μείον για εμάς. Πρώτον, γιατί θα θέλαμε να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, μετά τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και δεύτερον γιατί χρειαζόμαστε την στήριξή του».

Για το προφίλ της Ζάλγκιρις: «Είναι μια ομάδα που σου βάζει μεγάλα προβλήματα. Έχει κάνει μια μεγάλη ανανέωση σε πρόσωπα, παίρνοντας παίκτες από την Λιθουανία με ταλέντο που είναι πρωτοεμφανιζόμενοι, αλλά και καινούργιους ξένους. Είναι μια ομάδα μαχητών, που δεν τα παρατά σε καμία περίπτωση, κάτι που φάνηκε και με την Μακάμπι.

Για το γεγονός ότι αντίπαλοι προπονητές επαινούν τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: «Οι νίκες είναι σημαντικό πράγμα αλλά, ο τρόπος που παίζεις, εμπεριέχει κάποια δημιουργικότητα για τους προπονητές και είναι μια ικανοποίηση να λέγεται.

 

Βέβαια, πρέπει να ξέρουμε και το κίνητρο αυτών που το λένε. Μερικές φορές το λένε για να… κοιμίσουν, λίγο για να έχουν κάποιο άλλοθι σε περίπτωση ήττας. Πρέπει να αναγνωρίσουμε γιατί συμβαίνει. Από την άλλη, όλοι λένε ότι είμαστε οι πιο έτοιμοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει αυτό. Με την Μπαρτσελόνα που παίξαμε για παράδειγμα, είχαμε ίδιο αριθμό αλλαγών στα ρόστερ μας. Νομίζω κάναμε 5 προσθήκες όπως και αυτοί.