ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 November, 2023 - 00:03

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Με 23 ασίστ και 6 λάθη δεν γινόταν να χάσουμε»

 

Ο Ολυμπιακός ήταν σε εξαιρετικό βράδυ έχοντας φοβερά ποσοστά ευστοχίας από την γραμμή του τριπόντου (15/29) και με πρωταγωνιστές τους Κάνααν, Πίτερς πήρε πολύ εύκολα κόντρα στη Ζάλγκιρις την τρίτη σερί νίκη του στην Ευρωλίγκα (89-72)!

Μετά την αναμέτρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε σε κάποια νούμερα που επιβεβαιώνουν την ανωτερότητα της ομάδας του στην αναμέτρηση, ενώ μίλησε για την κατάσταση των Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Το είπαμε και στα αποδυτήρια ότι η Ζαλγκίρις είναι μία καλή ομάδα που δεν τα παρατάει. Έχει σουτέρ σε όλες τις θέσεις. Μπορούν να σουτάρουν ακόμα και τα φόργουόρντ της και είναι πολύ επικίνδυνη και στις 5 θέσεις. Είχαμε 23 ασίστ με μόλις 6 λάθη και με αυτούς τους αριθμούς είναι δύσκολα να χάσεις ένα ματς».

Για τις επιστροφές των Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ: «Έχουμε την ικανότητα. Επέστρεψαν οι Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ, αλλά θέλουν προπονήσεις ακόμα για να είναι πλήρως μαζί μας».

 

Ομάδα: