ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 October, 2023 - 00:30

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει από την κανονική διάρκεια!»

 

Ιδανική πρεμιέρα στην νέα τρομερά απαιτητική Ευρωλίγκα πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός κερδίζοντα ςμέσα στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό στην παράταση με 78-88 ξεκινώντα ςμε το [δεξί»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στο φινάλε του αγώνα, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη στην κανονική διάρκεια του ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ελέγξαμε το ματς στην 4η περίοδο και στην παράταση, παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Ο Μιλουτίνοφ ήταν φανερά κουρασμένος, γιατί δεν είχαμε να τον αντικαταστήσουμε, ο Φαλ ήταν εκτός.

Κυριαρχήσαμε στην παράταση, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει από τον κανονικό αγώνα με την επίθεση του Γουόκαπ, που δεν έβαλε το σουτ, το τελευταίο δικό μας σουτ.

Κάναμε καλές επιλογές, επιθετικά και το τι πήραμε στην παράταση. Νομίζω ότι βελτιωθήκαμε, ξαναβελτιωθήκαμε και ξαναβελτιωθήκαμε μέσα στο παιχνίδι, βρήκαμε τρόπο να βελτιώσουμε τα λάθη μας, ειδικά αυτά που είχαμε κάνει στη 2η περίοδο του αγώνα».

 

Ομάδα: