ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 October, 2023 - 20:48

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του οφείλουν να επιδεικνύιουν μεγαλύτερο βαθμό προσήλωσης ειδικά σε ματς που δεν έχουν αυξημένο κίνητρο εστίας εο Γιώργος Μπασρτζώκας μετά ην λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ που βρήκε τους νταμπλούχους να επικρατούν με 79-71

Παράλληλα, ο 58χρονος τεχνικός τόνισε πως παιχνίδι με παιχνίδι και προπόνησή με προπόνηση, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν ρυθμό. Μάλιστα, σημείωσε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να δουν πως θα τελειώνουν τους αγώνες νωρίτερα και να είναι συγκεντρωμένοι σε παιχνίδια που δεν θα έχουν μεγάλο κίνητρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

 

«Η ΑΕΚ έπαιξε πάρα πολύ καλά, έχει ταλέντο. Μετά από καλάθι πηγαίνει στον αιφνιδιασμό, είναι δυνατή στο επιθετικό ριμπάουντ και σκληρή μακριά από τη μπάλα. Μας δυσκόλεψε αρκετά, όπως φάνηκε και από την εξέλιξη του σκορ. Κάθε ημέρα, κάθε παιχνίδι, κάθε προπόνηση είναι υπέρ μας γιατί κάποιοι παίκτες θα βρουν ρυθμό. Τώρα πρέπει να δούμε πώς θα τελειώνουμε τους αγώνες νωρίτερα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αγώνες που δεν θα έχουμε μεγάλο κίνητρο. Πρέπει να το κάνουμε με συνέπεια και με σταθερότητα».

 

Ομάδα: