ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 January, 2024 - 00:58

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Πολλοί δίσταζαν κι έπαιρναν κακές αποφάσεςι»

Με... άδεια χέρια έφυγε από τη Βιτόρια ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής γνώρισε δίκαιη ήττα με σκορ 80-69 από την Μπασκόνια στη «Fernando Buesa Arena» για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στην κακή εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πολλοί παίκτες δεν ήταν σε καλή κατάσταση και πως αρκετοί ήταν αυτοί που δίσταζαν στη λήξη και εκτέλεση αποφάσεων.

Παράλληλα, εξέφρασε την ανάγκη να γίνει ένα άμεσο... restart στην ομάδα, τόσο στο πνευματικό, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Συγχαρητήρια στη Μπασκόνια και στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Του εύχομαι τα 750 ματς να τα κάνει 1000. Κάναμε κακή εμφάνιση, ειδικά στην τρίτη περίοδο. Ακόμα και στο πρώτο μέρος που ήμασταν μπροστά, χάσαμε λέι-απ, κάναμε πολλά λάθη και συνεχίσαμε έτσι και στο δεύτερο μέρος. Η Μπασκόνια είχε αυτοπεποίθηση στην εκτέλεση και άξιζε την νίκη.

Πρέπει να κάνουμε μία επανεκκίνηση, να σκεφτούμε τη σκληράδα μας, σωματική και πνευματική. Ό,τι κι αν γίνει, θα βρω τους παίκτες που θα εκτελέσουν το πλάνο. Σημασία έχει πώς προσεγγίσαμε το ματς, οι περισσότεροι έπαιξαν κάτω από το επίπεδό τους, έψαχνα να βρω ποιοι ήταν στο πνεύμα του αγώνα και δεν μπορούσα. Πολλοί ήταν σε κακή κατάσταση, πολλοί δίσταζαν, έπαιρναν κακές αποφάσεις. Δεν είναι ένα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι το πώς παίξαμε ως ομάδα. Ήμασταν έναν πόντο μπροστά και δώσαμε λέι-απ».

Ομάδα: