ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 May, 2023 - 15:47

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Το κίνητρο είναι μεγάλο, το ματς θα είναι πάρα πολύ δύσκολο»

 

Ο Ολυμπιακός πήρε την πολύ μεγάλη νίκη που αναζητούσε στον τρίτο προημιτελικό της Ευρωλίγκα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, με τρόπο συγκλονιστικό στην Πόλη κι ΄γινε ξανά αφεντικό όσον αφορά το κυνήγι της πρόκρισης για το Final-4  του Κάουνας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του θέλησε να ρίξει τους τόνους ενόψει του Game 4, τονίζοντας πως το κίνητρο των «ερυθρόλευκων» να βρεθούν στο Final-4 είναι μεγάλο και πως ο στόχος είναι πολύ σημαντικός.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Συνήθως όταν χάνεις με αυτό τον τρόπο είναι ψυχοφθόρο», τόνισε ο κόουτς της ομάδας μας. «Παρόλα αυτά οι προπονητές και οι παίκτες σε αυτό το επίπεδο έχουν μεγάλη εμπειρία στο να διαχειρίζονται τα συναισθήματα. Αυτή τη στιγμή οι ομάδες δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να φτάσουν τόσο κοντά σε Φάιναλ φορ. Είναι κάτι μεγάλο και για εκείνους και για εμάς. Οπότε το κίνητρο είναι μεγάλο, ο στόχος είναι πολύ σημαντικός και με την ευκαιρία θα ήθελα να χαμηλώσω λίγο τους τόνους, τις προσδοκίες και την προσμονή όλων για τη δική μας ομάδα.

 

Η ομάδα μας και τώρα και κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχει φτάσει το ταβάνι της, παίζει συνέχεια στα όριά της. Κάθε νίκη που κάνουμε είναι σημαντική. Εμείς θα προετοιμαστούμε για την αυριανή αναμέτρηση. Θέλει πίστη, θέλει επιμονή στο πλάνο και θέλει διαχείριση συναισθημάτων. Χθες πολλές φορές βιαστήκαμε, πήγαμε σε βιαστικές επιλογές και δεν έπρεπε να το κάνουμε. Το ματς θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, όπως ήταν και το χθεσινό».

 

Όσον αφορά τον χαρακτήρα πρωταθλητή που έχει η ομάδα, είπε: «Να δώσω τα εύσημα και στον αντίπαλο, ήταν δύσκολο να επανέλθει όταν έμεινε τέσσερις πόντους πίσω, έχει μεγάλη ικανότητα και ταλέντο. Ήρθε σε εμάς ένα μεγάλο σουτ ενός μεγάλου παίκτη, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση κάνουμε τώρα από το να πούμε πώς θα παρουσιαστεί ο αντίπαλός, το μπάσκετ είναι απρόβλεπτο. Είδαμε χθες την αυξομείωση των συναισθημάτων και του σκορ, δεν είναι εύκολο για κανέναν».΄

 

Για τις αλλαγές που έγιναν: «Η Φενέρ ρισκάρει κάποια πράγματα με αυτό που κάνει. Γίνονται προσαρμογές. Χθες είχαμε πολλά ανοιχτά σουτ που δεν βάλαμε. Λίγο η κρισιμότητα του ματς, λίγο το στρες και το άγχος που βαραίνει την ομάδα που ήταν πρώτη στην κανονική περίοδο, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς αυτό, όσο ταλαντούχα ομάδα και να έχεις. Πολλές ομάδες έχουν καλούς παίκτες, καλό πάγκο. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα αν βάζαμε δύο βολές, αν δεν είχαμε πουλήσει μια μπάλα. Αυτό είναι το μπάσκετ, αυτή είναι η ομορφιά του».

 

Ομάδα: