ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 November, 2023 - 23:04

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Όταν είναι να γίνει κάτι, θα ανακοινωθεί»

Ο Ολυμπιακός πέρασε πολύ άνετα από το Μαρούσι, επικρατώντας με 111-83! Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι και τόνισε ότι έχει κάνει κάποιες εισηγήσεις, ενώ σημείωσε πως αυτά τα πράγματα τα χειρίζεται η διοίκηση της ομάδας!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής για τη βράβευσή του, αλλά και για ενδεχόμενη μεταγραφή:

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμένα που ξαναγύρισα εδώ. Εδώ έχω περάσει όλα μου τα χρόνια σαν παίκτης και έχω κάνει παιδικές φιλίες, που ακόμα και τώρα είναι οι πιο σημαντικές για εμένα. Πάντα για μένα είναι σημαντικά τα παιχνίδια με το Μαρούσι. Παρακολουθώ την πορεία του και θέλω να κερδίζει.

 

Το Μαρούσι δεν είναι ιδιαίτερα αμυντικογενής ομάδα. Έχει επιθετικογενείς παίκτες. Ειδικά αν δεν είναι μέσα ο Τζούστον έχουν κάποια θέματα, τα οποία εμείς αξιοποιήσαμε σωστά με καλή κυκλοφορία της μπάλας από κάποιο σημείο και μετά.

Τι σημασία έχει αν είναι κοντά ή μακριά η προσθήκη; Όταν είναι να γίνει και αν θα γίνει, θα ανακοινωθεί. Είναι πράγματα που τα χειρίζεται το front office (σ.σ. η διοίκηση) της ομάδας. Εγώ παρακολουθώ λίγο, έχω κάνει κάποιες εισηγήσεις. Θα δούμε».

 

 

Ομάδα: