ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 June, 2023 - 16:39

Categories: 

Μπελάδες για την ΑΕΚ! «Θέλει τον Πινέδα στη Θέλτα ο Μπενίτεθ - Συμφωνεί ο πρόεδρος»

Μια διάσταση διαφορετική από τις μέχρι σήμερα γνωστές δίνει στο θέμα συμβολαίου του Ορμπελίν Πινέδα μεξικανική ιστοσελίδα.

Σε ρεπορτάζ για το μέλλον του παίκτη, η «publimetro» αναφέρεται στις προσπάθειες της ΑΕΚ να τον κρατήσει, κάνοντας λόγο μάλιστα για επίσημη πρόταση που έγινε σήμερα στη Θέλτα.

Αντίθετα ωστόσο με όσα είχαν διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα, εμφανίζει τον Ράφα Μπενίτεθ να μην είναι θετικός στην παραχώρησή του.

Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι ο νέος τεχνικός των Γαλιθιάνων θα ήθελε να μιλήσει με τον Πινέδα και αυτή η απόφαση υποστηρίζεται από τον πρόεδρο, Κάρλος Μουρίνιο, ο οποίος ανέκαθεν έτρεφε εκτίμηση στον Μεξικανό.

Κατόπιν όλων αυτών, το δημοσίευμα (που έχει τίτλο «ο Πινέδα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Θέλτα») αναρωτιέται αν ο παίκτης θ’ αναζητήσει μια νέα ευκαιρία στην Ισπανία με καινούργιο προπονητή ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και αποδοχής.

Ομάδα: