ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 March, 2023 - 21:44

Categories: 

Μπιέλ: «Αφιερώνουμε την νίκη σε όσους χτυπήθηκαν»

 

Μία από τις κορυφαίες του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Πεπ Μπιέλ κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που πέτυχε δύο γκολ, τόνισε πως αφιερώνει τη νίκη του σε όσους επηρεάστηκαν από την τραγωδία στα Τέμπη, δείχνοντας επηρεασμένος από το τραγικό αυτό γεγονός...

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την τραγωδία των Τεμπών: «Συνέβη μία τραγωδία στην Ελλάδα. Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι γι' αυτό. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη σε όλους όσους χτυπήθηκαν». 

Για το ματς: «Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα με δύο γκολ. Κυρίως όμως ότι επιστρέψαμε στις νίκες και κάναμε καλά τη δουλειά μας».

Για τις πολλές ευκαιρίες: «Δουλεύουμε πολύ κάθε μέρα, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ότι κάνουμε. Αν τα κάνουμε σωστά όλα αυτά έχουμε τους παίκτες να δημιουργούμε τις ευκαιρίες και να πετυχαίνουμε τα γκολ».

Για το αν σκέφτηκε να ζητήσει το πέναλτι από τον Μπακαμπού για να κάνει χατ τρικ: «Στην πραγματικότητα εγώ του έδωσα τη μπάλα. Παρόλο που ήταν η σειρά μου να εκτελέσω το πέναλτι. Οι επιθετικοί έχουν ανάγκη τα γκολ, θέλουν όλοι να σκοράρουν και αν το κάνουν όλοι στο ίδιο παιχνίδι τότε ακόμα καλύτερα».

 

Ομάδα: