ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

11 October, 2018 - 17:28

Categories: 

Μπλατ: «Συμφώνησα αμέσως με τον Ολυμπιακό»

 

Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπλατ να βρίσκεται ελάχιστο χρονικό διάστημα στο πάγκο του Ολυμπιακού, ωστόσο είναι ευτυχισμένος με την επιλογή του.

 

Επιπλέον σχολίασε την εικόνα των Τουπάν και Ρος, με το Αμερικάνο προπονητή να μιλάει με τα καλύτερα για τους δύο παίκτες του.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

 

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός μου έδειξε ζεστό ενδιαφέρον, δεν το σκέφτηκα και πολύ. Πάρα πολύ γρήγορα ήρθαμε σε συμφωνία. Να που είμαι εδώ, λοιπόν, στον Ολυμπιακό, σε ένα υπέροχο μέρος. Είμαι περήφανος που φοράω τα χρώματα του Ολυμπιακού, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, νιώθω τυχερός που μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι να καταφέρω να δώσω σ’ αυτή την ομάδα τα καλύτερα αποτελέσματα».

 

Για τον Τουπάν: «Ο Τουπάν έχει ταλέντο και ποιότητα και κυρίως θεωρώ πως έχει μεγάλες δυνατότητες ώστε να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί σαν παίκτης. Ο πατέρας του ήταν προπονητής σε ομάδα και μπορώ να σου πω πως λατρεύω να συνεργάζομαι με αθλητές που οι πατεράδες τους ήταν συνάδελφοι μου».

 

Για τον Γκος: «Ο Γκος είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και ικανός. Είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Έχει μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα ώστε να κάνει αυτό που πρέπει ώστε να φτάσει στο επόμενο επίπεδο».

 

olymbic idea