ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 September, 2022 - 22:29

Categories: 

Μόνη της στην κορυφή η Ρεάλ 2-1 την Μπέτις

 

Ρεάλ και Μπέτις ήταν οι μοναδικές ομάδες της La Liga με το απόλυτο των νικών και κάποιο σερί έμελε να διακοπεί. Αυτό ήταν των "βερδιμπλάνκος", αφού οι πρωταθλητές επικράτησαν με 2-1 για την 4η αγωνιστική και έμειναν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.

 

Ο αγώνας είχε εξαιρετικό ρυθμό και στο πλαίσιο αυτού, σε μία κόντρα των γηπεδούχων, ο Βινίσιους βγήκε σε τετ α τετ με τον Ρουί Σίλβα, σήκωσε την μπάλα πάνω από τον Πορτογάλο κι έκανε το 1-0, με τις ευλογίες και του VAR. Η απάντηση της Μπέτις δεν άργησε, αφού μία ολιγωρία στην άμυνα της Ρεάλ έδωσε την ευκαιρία στον Σέρχιο Κανάλες να κάνει το 1-1.

 

Ο Βινίσιους προσπάθησε να απαντήσει στην επόμενη φάση και ο Σίλβα χρειάστηκε να προβεί σε ακόμα μία σπουδαία επέμβαση για να κρατήσει το ισόπαλο σκορ σε κεφαλιά του Ορελιέν Τσουαμενί.

 

 

 

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε δοκάρι και τελικά βρήκε το γκολ της νίκης με τον Ροντρίγκο που άρχισε βασικός σε αυτό το παιχνίδι. Η νίκη δεν ήταν βέβαιη όμως, αφού στις καθυστερήσεις ο Μπόρχα Ιγκλέσιας ζήτησε πέναλτι, όμως ο διαιτητής είχε διαφορετική άποψη.