ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 September, 2023 - 18:46

Categories: 

Νέα συντριβή για την Φράιμπουργκ

Ένα παιχνίδι που ήταν… διαφήμιση του ποδοσφαίρου διεξήχθη στην έδρα της Φράιμπουργκ, με την Ντόρτμουντ να παίρνει τη νίκη επί των φιλοξενούμενων με σκορ 4-2, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση των «Βραζιλιάνων του Μπράισγκαου» κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League.




Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι, με τον Ματς Χούμελς να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας προβάδισμα με το 1-0. Ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Φράιμπουργκ έκανε μια τρομερή ανατροπή για να πάει εκείνη μπροστά στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χόλερ έκανε το 1-1, για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χόφλερ να κάνει το 2-1.

 

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο με τους Βεστφαλούς να βρίσκουν τον τρόπο για να το φέρουν στα ίσα με τον Μάλεν στο 60′ να γράφει το 2-2. Στο 82′ ο Χόφλερ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Κάτι που εν τέλει εκμεταλλεύτηκε η Ντόρτμουντ που με τον Χούμελς στο 88′ βρήκε το πολυπόθητο γκολ για να κάνει το 3-2, ενώ ο Ρόις στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-2.