ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 February, 2022 - 19:53

Categories: 

Νέντοβιτς: «Έπρεπε κάποιος να βγει μπροστά»

Με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να κάνει... όργια με 38 πόντους, ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το -19 και έφτασε σε μια μεγάλη ανατροπή επί της Λάρισας (86-90).

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο 30χρονος γκαρντ των «πρασίνων» τόνισε πως κάποιος έπρεπε να βγει μπροστά και τελικώς έμελλε να είναι αυτός, ενώ αναφέρθηκε στην κούραση του Παναθηναϊκού από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και στη δυσκολία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νέντοβιτς:

Για την εμφάνισή του: «Έπρεπε κάποιος να βγει μπροστά. Δεν ήμουν στη Βαρκελώνη και είχα δύο ακόμα μέρες για ξεκούραση και ήταν κάτι που με βοήθησε να βγω μπροστά για την ομάδα».

Για την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο: «Μπορούμε να το ρίξουμε στην κούραση. Εγώ έπαιξα 4 ματς σε 8 μέρες και οι συμπαίκτες μου 5 σε 8 μέρες. Αλλά παραμείναμε συγκεντρωμένοι και τελικά κερδίσαμε».

Για το αν είναι δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο γιατί όλοι προετοιμάζονται για ένα παιχνίδι και έχουν επτά ημέρες κόντρα και στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και έχουν φυσικά περισσότερες μέρες ξεκούρασης. Δεν είναι εύκολο το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το Final Four του Κυπέλλου: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θέλουμε τον τίτλο και είναι ένας από τους στόχους μας. Θα δώσουμε το 100%»