ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 April, 2023 - 22:09

Categories: 

Νέος Θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Γιαντράν

Στο κυνήγι της δεύτερης θέσης του πρώτου ομίλου του Champions League παρέμεινε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 10-7 απέναντι στη Γιαντράν για τη δωδέκατη αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση και περιμένουν… γκέλα της Προ Ρέκο επί της Ραντνίτσκι για να παραμείνουν εκεί.

 

 

Παράλληλα, έκαναν «δώρο» στη Βουλιαγμένη, η οποία έμεινε μόνη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο Final-8.

Η Γιαντράν ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός απάντησε με γκολ του Βάμος, είχε χαμένο πέναλτι με τον Παπαναστασίου, ενώ ο Φουντούλης του έδωσε το προβάδισμα. Ο Πεΐκοβιτς ισοφάρισε για τη Γιαντράν, με τους Βάμος (δύο γκολ), Γεννηδουνιά και Μπούσλιε να τρέχουν σερί τεσσάρων τερμάτων για το 6-2.

Με δύο γκολ του Μπούκιτς οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 6-4, με τον Μουρίκη να στέλνει ξανά τον Ολυμπιακό στο +3 (7-4) στις αρχές της τρίτης περιόδου. Ο Κράγκιτς για τους Κροάτες και ο Γκίλλας για τους «ερυθρόλευκους» έκαναν το 8-5, ενώ ο Μπούκιτς μείωσε ξανά στα δύο γκολ για τη Γιαντράν (8-4).

Η ένταση ανέβηκε στο τέταρτο οκτάλεπτο, με τον Βάμος να πετυχαίνει το τέταρτο προσωπικό του γκολ για το 9-6. Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των Κροατών, που μείωσαν σε 9-7 και πίεσαν για να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Ένα λεπτό πριν το φινάλε ο Φουντούλης της έκοψε τη φόρα, διαμορφώνοντας το τελικό 10-7.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 2-3, 2-1

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 4, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς, Δήμου, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς

Γιαντράν: Μάρτσελιτς, Μπούριτς, Μάρινιτς 3, Τσάγκαϊ, Μπούτιτς, Πεΐκοβιτς 1, Μπούκιτς 3, Ζόβιτς, Τομάσοβιτς, Ντόμπουντ, Σέτκα, Ντούζεβιτς, Άνιτς

 

Ομάδα: